Părerea ta!

Care credeţi că va fi capitala viitoarei Regiuni Nord-Vest?
 
Banner

Anunţuri gratuiteBanner

Ultimele Comentarii

Părerea ta!

Sunteţi mulţumit de primarul Ilie Bolojan?
 
Banner

Vizitatori Online

Avem 103 vizitatori online
Penticostalul bihorean Cristian Babalai a spart 8 bănci în zona Seattle? PDF Imprimare Email
Scris de I.B.   
Luni, 29 Octombrie 2012 11:30

b_200_150_16777215_0___images_stories_babalai1.jpgProprietarul orădean al unui azil de bătrâni din Seattle, SUA ar fi jefuit 8 bănci din regiune că să-şi „hrănească” dependenţa de jocuri de noroc! Cristian C. Babalai (29 de ani, foto), fiul pastorului Gheorghe Babalai şi ginerele pastorului Pavel Duma, a fost arestat vineri dimineață, în apropierea casei sale. Jefuitorul „Tur de bănci”, cum a fost denumit de oameni legii americani, era înarmat şi se folosea de bicicletă ca să scape după ce dădea o lovitură.

 

Cauţiunea pentru eliberarea tânărului a fost stabilită la 800.000 de dolari. De asemenea, în aşteptarea anchetei, statul american a suspendat activitatea azilului, locatarii acestuia fiind îndrumaţi spre alte centre similare.

Detalii (în limba engleză), AICI!

 

Comentarii  

 
-10 # teofil 29-10-2012 12:11
Asa sunt fratii penticostali fura ca in codru. Cei mai mari infractori.
 
 
+8 # anonim 29-10-2012 22:16
ce ziaristi de ***** si rasisti!!! de ce nu scrieti la fiecare stire un ORTODOX a injunghiat, a violat, a furat,sau un catolic.... imediat ce un neoprotestant face ceva.. aruncati cu noroi, ei nu is oameni? nu au voie sa greseasca????? cei care nu is neoprotestanti, au voie sa faca orice???
 
 
-6 # Mihai 30-10-2012 10:25
Printre Penticostali circula o gluma:
- Cine sunt mai rai decat copii diaconilor penticostali?
- Raspuns: copii pastorilor penticostali.
 
 
+7 # Tinos Komotini 30-10-2012 14:11
Ioan 8
1. Isus S-a dus la Muntele Maslinilor.
2. Dar dis-de-dimineata a venit din nou in Templu; si tot norodul a venit la El. El a sezut jos si-i invata.
3. Atunci carturarii si fariseii I-au adus o femeie prinsa in preacurvie. Au pus-o in mijlocul norodului
4. si au zis lui Isus: "Invatatorule, femeia aceasta a fost prinsa chiar cand savarsea preacurvia.
5. Moise, in Lege, ne-a poruncit sa ucidem cu pietre pe astfel de femei: Tu, dar, ce zici?"
6. Spuneau lucrul acesta ca sa-L ispiteasca si sa-L poata invinui. Dar Isus S-a plecat in jos si scria cu degetul pe pamant.
7. Fiindca ei nu incetau sa-L intrebe, El S-a ridicat in sus si le-a zis: "Cine dintre voi este fara pacat sa arunce cel dintai cu piatra in ea."
8. Apoi S-a plecat iarasi si scria cu degetul pe pamant.
9. Cand au auzit ei cuvintele acestea, s-au simtit mustrati de cugetul lor si au iesit afara, unul cate unul, incepand de la cei mai batrani, pana la cei din urma. Si Isus a ramas singur cu femeia, care statea in mijloc.
10. Atunci S-a ridicat in sus; si, cand n-a mai vazut pe nimeni decat pe femeie, Isus i-a zis: "Femeie, unde sunt parasii tai? Nimeni nu te-a osandit?"
11. "Nimeni, Doamne", I-a raspuns ea. Si Isus i-a zis: "Nici Eu nu te osandesc. Du-te, si sa nu mai pacatuiesti.")
 
 
-1 # Florin 30-10-2012 22:15
Cine este IB? CIne a aprobat publicarea sub un astfel de titlu? Etica profesională, în cazul publicației de față, este nu deficitară ci non-existentă. Titlul este cel putin malefic și trebuie condamnat de câtre toți cei care sunt în posesia unei doze de bun simț. Domnul Babalai este, cel puțin deocamdată, suspect in spargerile menționate. În lumea civilizată, suspectul este perceput drept NEVINIVAT până ce justiția dovedește contrariul. Până aici, domnule IB, ai dat cu bățul în baltă și lumea civilizată așteaptă scuzele tale de rigoare. De fapt voi face apel colegilor tăi de pretutindeni și voi cere, în numele multora, condamnarea formală a acestei brutale încălcări ale eticii în publicistică. Dumneata, domnule IB ai pus milioane de credincioși din lumea întreagă în lumina unei percepții strâmbe de care ai dat din plin dovadă. Ceea ce scriu, domnule IB nu este în apărarea unui suspect ci în apărarea unui principiu. Așteptăm scuzele dumitale și ale Informației de Bihor. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Dorim ca zcuzele dumneavoastra și ale publicației să fie tot atât de publice ca și articolul în cauză. Chiar azi voi lua legatura cu cu cei care sunt în măsură să fie auziți și citiți de publicul cititor de limba Rpmână.
 
 
+1 # calator 31-10-2012 07:30
"Dar pentru ce judeci tu pe fratele tau? Sau pentru ce dispretuiesti tu pe fratele tau? Caci toti ne vom infatisa inaintea scaunului de judecata al lui Hristos.(Romani 14:10). "

Judecata lui Dumnezeu il asteapta pe "penticostal" si pe fiecare muritor. Cred ca acest prospect este destul de serios ca sa ne tina gindurile si sulfetele ocupate cu soarta noastra eterna la personal.
 
 
-2 # I.B. 31-10-2012 09:02
Informatia de Bihor recunoaste faptul ca domnul Babalai este "doar" suspect, dovada fiind semnul intrebarii din titlu si formularea "AR FI jefuit" din text! Oricum, juridic vorbind, acordarea prezumptiei de nevinovatie nu inseamna ca suspectul nu a comis fapta de care este acuzat, ci inseamna ca are dreptul la aparare, respectiv dreptul de a aduce probe in favoarea sa! Mentionarea religiei tanarului a fost facuta de publicatia Christian News Link si doar preluata de Informatia de Bihor!
 
 
+1 # Florin 31-10-2012 18:17
Domnule IB, Nu am citit scuzele dumitale pe nicaieri. Titlul pe care l-ai ales este tendentios si calculat. Astept si azi. Am atentionat pe colegii mei de litere. Mai ai timp. Faptul ca "ai preluat" nu este o justificare. Unirea cu o nelegiuire este tot atat de condamnabila.
 
 
# Florin 31-10-2012 19:24
Am scris "unirea cu no nelegiuire" care nu mi se o expresie potrivita deci o retrag si-mi cer scuze...
 
 
# Dorel 31-10-2012 22:19
Citez pe anonim:
ce ziaristi de ***** si rasisti!!! de ce nu scrieti la fiecare stire un ORTODOX a injunghiat, a violat, a furat,sau un catolic.... imediat ce un neoprotestant face ceva.. aruncati cu noroi, ei nu is oameni? nu au voie sa greseasca????? cei care nu is neoprotestanti, au voie sa faca orice???

Acestea sant obiceiuri de pe vremea Comunistilor Media Romaneasca nu sa vindecat de ele, Intodeauna a fost asa, cand ere vorba de un Neoprotestant ca a facut ceva rau tintodeauna se mentiona religia apartinatore, Ortodocsii nu au fost niciodata mentionatii, dar sa nu uitam ca 90%+ din romani sant Crestini deci...........
 
 
# comentator 01-11-2012 08:40
Mai lasati vrajeala, "frati" penticostali! Mama, da' ce mai sariti voi in apararea unui infractor, doar pentru ca este fiu de pastor... Asa l-a educat tatal sau, asa l-a sfatuit socrul sau, asta a auzit la biserica: ca isi piarda banii si mintile in cazinouri si sa jefuiasca banci pentru a-si plati datoriile? Foarte bine ca s-a precizat religia, pentru ca neoprotestantii in general se cred fara de pacat. Hai sictir, nesimtitilor!
 
 
# Dorela 01-11-2012 08:42
Florinele, tata, am impresia ca esti musulman. Pentru ca un crestin, cum pretinzi ca esti, nu ameninta si nu se razbuna, ci intoarce si celalat obraz. Sau.... ma insel?...
 
 
# Florin 01-11-2012 08:52
Citez pe Dorela:
Florinele, tata, am impresia ca esti musulman. Pentru ca un crestin, cum pretinzi ca esti, nu ameninta si nu se razbuna, ci intoarce si celalat obraz. Sau.... ma insel?...

Oh, da, va inselati... Dupa dumneavoastra, apelul la principii este razbunare?
 
 
# Dorela 01-11-2012 09:01
Citez pe Florin:
Citez pe Dorela:
Florinele, tata, am impresia ca esti musulman. Pentru ca un crestin, cum pretinzi ca esti, nu ameninta si nu se razbuna, ci intoarce si celalat obraz. Sau.... ma insel?...

Oh, da, va inselati... Dupa dumneavoastra, apelul la principii este razbunare?

Si cam care ar fi principiile despre care vorbim?...
 
 
+1 # Rev. Ioan Pop 01-11-2012 17:14
REPLICA data lui "Florin", alias Slavomir Almajan, (un scrib promovat de publicatia Romanian Times din Portland,OR, fondata de puscariasul penticostal Beniamin Lucescu, vezi: .../lucescu-beniamin-lucian-arestat-luna.html

Domnule "Florin", apelativul "Penticostalul", pus in fatza numelui mega-infractorului penticostal Cristian Babalai, imi apartine mie si redactiei Christian News Link. Va inteleg iritarea si deranjul interior ce-l aveti de ceva timp, dupa arestarea si depunerea intr-un penitenciar american a amicului dvs., penticostalul Beniamin Lucescu, co-fondatorul publicatiei Romanian Times.
Pretentiile noastre si ale DOMNULUI CHRISTOS sunt mai mari fatza de Penticostali, deoarece "cui i s-a mai mult, i se va cere mai mult". Penticostalii, spre deosebire de orthodocsi, se pretind a fi o ELITA a Crestinatatii, un FAR LUMINOS ce indica conduita ideal-crestina altora, celor aflati in intuneric moral.
"Dar daca lumina ta este de fapt intuneric, cat de mare este intunericul acela?". Din pacate, ipocrizia la multi penticostali este o stare frecvent intalnita, tolerata si practicata chiar si de pastorii denominatiunii. A se vedea arestarea celor OPT penticostali romani de la Chicago, in frunte cu pastorii Cladovan si Scorte, apoi excluderea recenta,definit iva, din pastoratie si din Church of God USA a fostului episcop penticostal pedofil Johnny Ioan Buia din Detroit, cat si mega-scandalurile repetate din Biserica Penticostala ELIM din Phoenix, aplanate doar prin prezentza a OPT echipaje de Politie, etc. As putea exemplifica si cu alte zeci de infractiuni savirsite de multi pastori penticostali prin documente contra-facute pretinzind false persecutii religioase asupra unor pretendenti de zil religios, cu aplicatii depuse dupa anul 1995(!), a se vedea dosarul instrumentat de FBI privind naturalizarea, prin declaratii mincinoase, a peste 500 de neo-protestanti romani solicitanti de azil religios pentru persecutii inventate dupa anul 1995. Vezi: edca.typepad.com/.../...
 
 
# Dorel 14-11-2012 20:17
Citez pe Mihai:
Printre Penticostali circula o gluma:
- Cine sunt mai rai decat copii diaconilor penticostali?
- Raspuns: copii pastorilor penticostali.


PE ASTA DE UNDE AI MI SCOSO !?
 
 
# Dorel 14-11-2012 20:36
Citez pe comentator:
Mai lasati vrajeala, "frati" penticostali! Mama, da' ce mai sariti voi in apararea unui infractor, doar pentru ca este fiu de pastor... Asa l-a educat tatal sau, asa l-a sfatuit socrul sau, asta a auzit la biserica: ca isi piarda banii si mintile in cazinouri si sa jefuiasca banci pentru a-si plati datoriile? Foarte bine ca s-a precizat religia, pentru ca neoprotestantii in general se cred fara de pacat. Hai sictir, nesimtitilor!


< Apucaturi CRIMINALE nu le apar, Este Vinovat si va plati cu varf si Indesat, ce nu inteleg este ca Pentru MEDIA ROMANA si pentru Tine in special este greu sa va vindecati de obiceiurile Vitriolice de a ataca un grup o Minoritate ori de cate ori aveti ocazia , Aceasta nu arata Civilizatie ci NeCivilizatie .
 
 
-2 # adi 18-11-2012 19:51
Titlu' asta ii chiar penibil, dece nu apar la stiri ortodoxul de nastase a furat pana s-a saturat sau catolicul X a impuscat pe nu stiu care.
 
 
-2 # Daniel 04-03-2013 09:21
Desteptilor, nici unul din parinti lor sunt Pastori. Dora Au predicat la biserica cu citva timp inainte. Eu il cunosc pe iei si sunt omeni de treaba.
 
 
# John 17-01-2014 13:20
Deputatul Penticostal Chefliu Mircea Lubanovici si-a Pierdut ''Oile si Caprele'' din Tarcul P.D.L. S.U.A.!


Degringolada Penticostalilor PDL-isti este mare dupa iesirea din Parlament, pe usa din dos, a printisorilor penticostali: Lucian Rivis-Tipei, Nicu Jolta, Radu Tirle si Gheorghe David. Fiul presedintelui CEPEX-ului penticostal Pavel Rivis Tipei sta cam cracanat: cu un picior in conducerea PDL Arad, si cu un alt picior in partidul fostului sef al Spionajului Romanesc, Mihai Razvan Ungureanu, Partidul Forta Civica. Se asteapta noi ordine de la IL COMANDANTE Basescu, cel care distribuie rolurile "Dreptei" pe Lista pentru Parlamentul European.
"Luţule, ai grija de copii nostri, aveti grija si de EBA mea!"

Grigore Culian, New York Magazin: "Propaganda basista din America a mai dat un rateu: ca urmare a prestatiei incalificabile, din Parlamentul Romaniei, a deputatului "nostru", agramatul Mircea Lubanovici (PDL-Colegiul 3. Diaspora), oficinele basiste din America s-au trezit si incep migrarea spre alte partide! Am cerut, inca din 2009, amendarea Legii electorale in asa fel incat Diaspora Romneasca sa NU mai fie reprezentata in Parlament de activisti de partid, dar am vorbit la pereti. Iata mai jos dovada semnata si parafata!"

www.mesagerulromanesc.info/.../
 
 
# Barrett 02-04-2014 18:30
Hi! This is kind oof off topic but I need some advice from an eestablished blog.
Is itt tough to set up your own blog? I'mnot very techincal but I can fighure thungs out pretty quick.
I'mthinking about creating my own but I'm not sure where to begin.
Do you have any points or suggestions? Cheers

Here is my homepage :: cloudtc.com: Support.Cloudtc.com/.../...
 

Pentru a posta comentarii, trebuie sa fiți utilizator înregistrat. Crează-ți un cont aici.

Banner

joi 5 martie - BCCO ORADEA - PERCHEZITII PENTRU DESCTRUCTURAREA CONTRABANDA CU TIGARI


joi 5 martie - BCCO ORADEA - PERCHEZITII PENTRU DESCTRUCTURAREA CONTRABANDA CU TIGARI
joi 5 martie - BCCO ORADEA - PERCHEZITII PENTRU DESCTRUCTURAREA CONTRABANDA CU TIGARI
joi, 7 august - BCCO Oradea - trafic de migranti
joi, 7 august - BCCO Oradea - trafic de migranti
Acțiune de voluntariat plantare de puieți - 16.11.2013
Acțiune de voluntariat plantare de puieți - 16.11.2013

31 octombrie - Operațiunea &quot;Chimiştii&quot; - BCCO Oradea
31 octombrie - Operațiunea "Chimiştii" - BCCO Oradea
11 10 2013 Filmare perchezitii SIF alcool de contrabanda
11 10 2013 Filmare perchezitii SIF alcool de contrabanda
CAZ BCCO Oradea - Operatiunea TALHARII
CAZ BCCO Oradea - Operatiunea TALHARII

Arena Bihoreană

Părerea ta!

Ce aţi dori să citiţi mai mult pe acest site?
 

Actualitate Națională

Telefoane utile...

 • Urgenţe - 112
 • Ambulanţa - 0259/961
 • SMURD - 0259/981
 • Poliţia - 0259/955
 • Poliţia locală - 0259/479.412
 • Salvamont - 0259/982
 • Protecţia consumatorului - 0259/431.817
 • Deranjamente Electrica - 0259/929
 • Depanare ACR - 0259/412.345
 • Agenţia Tarom - 0259/416,082
 • Informaţii CFR - 0259/952
 • Aeroport – 0259/416.082
 • Distrigaz - 0259/406.507
 • Deranjamente RDS -0359/400.401
 • Compania de apă - 0259/432.576

RSS 2.0 Feed

feed-image Știri